In vier stappen naar een mooier figuur.

Het figuur dat het best bij jou past, ligt nu binnen handbereik. Of je nu man of vrouw, klein of groot, jong of oud bent. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie worden haalbare doelen bepaald. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar jouw ideale figuur.

Stap 1 – Figuuranalyse

In 4 stappen naar een mooier figuur

De eerste kennismaking is een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten. Aan de hand van deze resultaten bepalen we welk programma wij je kunnen aanbieden.

Wat is je streven? Wat is haalbaar? Wij kunnen je precies vertellen hoeveel centimeters je kunt verliezen en op welke plaatsen.

Afhankelijk van je wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie wordt er een persoonlijk programma opgesteld met concrete doelen en acties.

Niet alleen vrouwen van alle leeftijden, ook mannen zijn meer dan welkom in onze afslankstudio!

Stap 2 – Voedingsadvies

In 4 stappen naar een mooier figuur

Gezonde voeding staat centraal bij Body-Well. Een gezond eetpatroon geeft op lange termijn de beste resultaten en is goed vol te houden. Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn, hanteert Body-Well verschillende voedingsmethodes, namelijk Slinc en de Schijf van Vijf.

Slinc is een voedingsmethode op basis van gezonde voeding in combinatie met plantaardige voedingssupplementen. In combinatie met persoonlijke begeleiding geeft deze methode een snel en zichtbaar resultaat. Je eet normaal en de voedingssupplementen zorgen ervoor dat je geen hongergevoel hebt. En dat je energieniveau op peil blijft!

Als je via de Schijf van Vijf gaat eten, word je begeleid door onze diëtist. Je krijgt een voedingsdagboek mee, waarin je zo uitgebreid mogelijk opschrijft wat en hoeveel je per dag eet. Vervolgens bekijkt de diëtist het boekje en aan de hand van de gegevens krijg je een persoonlijk voedingsadvies op maat.

Tijdens het intakegesprek kijken we samen wat je doelen en wensen zijn. Aan de hand daarvan bepalen we welke voedingsmethode het best bij jou past. Zodat je blijvend resultaat behaalt!

Stap 3 – Doelgericht bewegen

In 4 stappen naar een mooier figuur

In een verwarmde, doorzichtige afslankcabine doe je ongeveer een half uur oefeningen die speciaal op jou zijn afgestemd. Wij stellen een programma op waarbij we kijken naar je gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De combinatie van warmte en bewegen zorgt voor optimale effectiviteit.

De oefeningen worden meestal liggend uitgevoerd in de verwarmde TFM (Thermo Fysische Methode) afslankcabine, met als doel de spieren te versterken en daardoor af te slanken. De warmte in de cabine voorkomt spierpijn, bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en stimuleert de afbraak van vetreserves.

Wil je over je hele lichaam afslanken, met een speciale zone in het bijzonder? In onze cabine kun je oefeningen doen die zijn gericht op díe plaatsen waar je vooral centimeters kwijt wilt raken. Onze speciale buik-, heup-, en dijprogramma’s zorgen voor plaatselijke vetverbranding. Ideaal als je in korte tijd veel bent aankomen, bijvoorbeeld door zwangerschap of de overgang, en je de vetophoping op je buik, billen of benen extra wilt aanpakken!

Een nekhernia achter de rug of veel last van rugpijn? Dankzij de liggende positie en de warmte is onze afslankmethode uitermate geschikt voor mensen met medische klachten. Ook als je een reumatische aandoening hebt, heb je baat bij deze methode.

Stap 4 – Ozoncabine

In 4 stappen naar een mooier figuur

Ozontherapie is het meest ontspannende deel van de Body-Well kuur. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in onze ozoncabine, die verwarmd wordt naar 40 graden. De warmte werkt ontspannend, is goed voor je spieren in rust en helpt spierpijn voorkomen.

Ozonzuurstof stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling in de huid, waardoor deze beter in conditie komt tijdens de afname van de centimeters.

Door de ozon worden de vrijgemaakte afvalstoffen beter afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat cellulitis vermindert of zelfs verdwijnt!

Tijdens en na de ozontherapie geniet je van een heerlijk uitgerust gevoel. Een behandeling in onze ozoncabine is de ideale aanvulling op een goede voeding en bewegen in onze afslankcabine. De combinatie geeft een nóg beter resultaat. Bewegen en ontspannen gaan prima samen!