Schijf van vijf voedingsmethode

Als je via de Schijf van Vijf gaat eten, word je begeleid door onze diëtist. Je krijgt een voedingsdagboek mee, waarin je zo uitgebreid mogelijk opschrijft wat en hoeveel je per dag eet. Vervolgens bekijkt de diëtist het boekje en aan de hand van de gegevens krijg je een persoonlijk voedingsadvies op maat.

Slinc voedingssupplementen

Slinc is een gezondheidsprogramma, waarbij je een gezond en normaal voedingspatroon aanvult met natuurlijke plantaardige voedingssupplementen. Met Slinc val je af, stabiliseer je en blijf je in balans. Het is een manier van leven.

Hoe werkt Slinc?

Met Slinc heb je zes eetmomenten op een dag. Je eet dus om de 2 tot 2,5 uur. Het Slinc programma is goed vol te houden. Mede door de voedingssupplementen heb je geen honger. Bovendien krijg je continu (mentale en fysieke) begeleiding en eet je gewoon met je gezin mee, doordat Slinc gebaseerd is op normale gezonde voeding. Slinc is een driefasenprogramma waarmee je snel kilo’s kwijtraakt (vrouwen gemiddeld 1 kilo en mannen 1,5 kilo per week) en belangrijker nog, waarmee je de kilo’s eraf houdt!

Aloë vera detoxkuur

Clean 9 is een detoxkuur, waarbij je profiteert van de reinigende werking van aloë vera. Detoxen, oftewel ontgiften, zou iedereen eigenlijk regelmatig moeten doen. Je wordt gereset en reinigt je lichaam. Je huid gaat er mooier uitzien, je krijgt meer energie en valt ook nog eens af. En dat al na 9 dagen! Met aloë vera producten ben je gezond bezig. Wist je bijvoorbeeld dat aloë vera echt een superfood is, met 200 werkende vitamines, mineralen en aminozuren? Met behulp van onze voedingssupplementen om je hongergevoel te onderdrukken en je energie op peil te houden, houdt iedereen het vol. Ook jij.